ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα 2019: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν σε… εορταστικούς ρυθμούς την Κυριακή του Πάσχα, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και τις επόμενες ημέρες. Την Κυριακή του Πάσχα το μετρό θα έχει δρομολόγιο κάθε 15 λεπτά ενώ αντίστοιχα στον Ηλεκτρικό οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς ανά 12,5 λεπτά. Στο τραμ τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 30’...
Πάσχα 2019: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν σε… εορταστικούς ρυθμούς την Κυριακή του Πάσχα, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και τις επόμενες ημέρες.

Την Κυριακή του Πάσχα το μετρό θα έχει δρομολόγιο κάθε 15 λεπτά ενώ αντίστοιχα στον Ηλεκτρικό οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς ανά 12,5 λεπτά.

Στο τραμ τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 30’ λεπτά.

Στον προαστιακό αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που έχουν κάθε Κυριακή αν και σε ορισμένες γραμμές ενδέχεται να πραγματοποιήσουν λιγότερα δρομολόγια.

Πως θα κινηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα

Το μετρό τη Δευτέρα του Πάσχα θα έχει δρομολόγια ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και ανά 10′ στη γραμμή 3. Στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά νεώ στο τραμ θα εκτελούνται ανά 30’ λεπτά.

Στα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο επίσης στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα 2019: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.