ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στις φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Δύσκολο το φετινό Πάσχα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τους γονείς τους
Πάσχα στις φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Στις φυλακές της Ανδριανούπολης στην Τουρκία θα περάσουν το Πάσχα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης ενώ αναμένεται να τους επισκεφθούν οι γονείς τους, προκειμένου να τους δουν.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ενδέχεται οι Έλληνες να συναντήσουν τους γονείς τους χωρίς την παρουσία τζαμιού,προκειμένου να μπορέσουν να τους αγκαλιάσουν.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 το μεσημέρι της Μ.Παρασκευής, ωστόσο πριν από αυτό θα μεταβούν στο ελληνικό προξενείο ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην υπόθεση των παιδιών τους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει  υιοθετήσει και το σύνθημα «Είστε μαζί μας», που αφορά τους δύο στρατιωτικούς και πρόκειται για ένα σύνθημα το οποίο θα υπάρχει παντού και μάλιστα θα δημιουργηθεί κι ένα σποτάκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα στις φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.