ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στο Ντουμπάι: Προετοιμάζονται για να δεχτούν Έλληνες τουρίστες

Η DJ Άντζελα Παντελή μίλησε για τα όσα οργανώνονται στο Ντουμπάι ενόψει Πάσχα. «Είναι κατακριτέο για όσους είναι στην Ελλάδα το να
Πάσχα στο Ντουμπάι: Προετοιμάζονται για να δεχτούν Έλληνες τουρίστες

Η DJ Άντζελα Παντελή μίλησε για τα όσα οργανώνονται στο Ντουμπάι ενόψει Πάσχα. «Είναι κατακριτέο για όσους είναι στην Ελλάδα το να διασκεδάζεις. Όταν διασκεδάζεις, κάνεις κορονοπάρτι. Στο Ντουμπάι το Πάσχα θα έρθει πολύς κόσμος», τόνισε.

Πάσχα στο Ντουμπάι: «Αφού ήρθαν και την Πρωτοχρονιά, θα το κάνουν και το Πάσχα. Αλλά αυτή τη φορά λογικά θα το κάνουν ινκόγκνιτο. Εδώ σχεδόν όλος ο κόσμος έχει εμβολιαστεί. Εγώ δεν έχω εμβολιαστεί γιατί έχω ακόμα αντισώματα επειδή είχα περάσει τον ιό τον Γενάρη. Για όσους θέλουν να έρθουν θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο, και είναι και στην κρίση του καθενός να προσέχει», δήλωσε η γνωστή DJ στο Mega.

«Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπονται τα πάρτι, οπότε δεν έχω κάτι κλεισμένο. Δεν επιτρέπεται, αλλά συμβαίνουν διάφορα κάτω από το τραπέζι. Μπορεί να μην υπάρχει δυνατή μουσική και μαγαζιά με DJ, αλλά όλα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Επίσης, μπορείς να νοικιάσεις και σκάφος με την παρέα σου», εξήγησε η ίδια.

Και στη συνέχεια προσέθεσε το εξής: «Υπάρχουν πολλά ελληνικά μαγαζιά που θα διοργανώσουν πασχαλινά τραπέζια, και πολλοί Έλληνες θα φωνάξουν φίλους τους στο σπίτι να σουβλίσουν. Το Ντουμπάι είναι πολύ ανοιχτόμυαλο ως χώρα. Μένουν πολλοί ξένοι εδώ και το κράτος τους σέβεται, και σέβεται και τα έθιμά τους. Οι τιμές εδώ είναι ανάλογα με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο καθένας. Τώρα είναι το Ραμαζάνι και είναι πιο προσιτές οι τιμές».

Σε δηλώσεις της στο Open η Άντζελα Παντελή δήλωσε πως:

«Έρχονται πολλοί Έλληνες για το Πάσχα. Θα έρθει πάρα πολύς κόσμος, τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο. Μου λένε Άντζελα μην πεις τίποτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα στο Ντουμπάι: Προετοιμάζονται για να δεχτούν Έλληνες τουρίστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.