ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Άλκη: «Συλλυπητήρια στους δράστες για αυτά που έκαναν»

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του Άλκη, καθώς δήλωσε ότι θα έδινε το χέρι στους δράστες της επίθεσης στο παιδί του προκειμένου να τους συγχωρέσει.
Πατέρας Άλκη: «Συλλυπητήρια στους δράστες για αυτά που έκαναν»

Πατέρας Άλκη: Το τεράστιο ήθος που έχει η οικογένειά του έδειξε ο Αριστείδης Καμπανός που βρέθηκε στην Καβάλα για φιλικό αγώνα ανάμεσα στον τοπικό ΑΟ με την Δόξα Δράμας προς τιμήν του υιού του.

Καταθέτοντας απίστευτη δύναμη ψυχής ο κ.Καμπανός είπε οτι θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που επιτέθηκαν τον γιο του, εξηγώντας πως δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν γιατί τότε θα τον έκαναν φίλο τους.

«Όχι άλλη βία στα γήπεδα» τόνισε υπογράμμισε ο πατέρας του Άλκη και τόνισε πόσο πολύ δύναμη του έδωσε αυτή η όμορφη εκδήλωση καθώς το έκανε να μην αισθάνεται μόνος.

Πρόσθεσε δε πω ς «…ο αγώνας είναι χαρά, αλλά και λύπη για όποιον χάνει, αλλά στο τέλος θα έπρεπε όλοι να είναι αγαπημένοι».  Παράλληλα, εκτίμησε πως… «σαν χώρα χάνουμε τα ήθη μας και έχουμε φτάσει σε χαμηλό σημείο».

Τέλος σε ερώτηση για το εάν θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των δραστών, απάντησε θετικά ενώ μάλιστα θα ήθελε να τους δώσει και το χέρι του. «Να τους δώσω το χέρι να τους πω συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον Άλκη να τον κάνουν φίλο τους» και κατέληξε: Συλλυπητήρια στα παιδιά για αυτά που κάνανε».

Πατέρας Άλκη: Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατέρας Άλκη: «Συλλυπητήρια στους δράστες για αυτά που έκαναν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.