ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας μαθητή που χτύπησε καθηγητή: «Γι’ αυτό το έκανα»

Τη δική του εξήγηση για το χτύπημα που έδωσε στον καθηγητή, παρέθεσε ο πατέρας του μαθητή του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου. Ιδού τι είπε στο Mega Live News: «Πάει να μπει ο γιος μου μέσα εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια με τις μάσκες και τον αρπάζει ο καθηγητής και του λέει πάρε μάσκα. Και...
Πατέρας μαθητή που χτύπησε καθηγητή: «Γι’ αυτό το έκανα»

Τη δική του εξήγηση για το χτύπημα που έδωσε στον καθηγητή, παρέθεσε ο πατέρας του μαθητή του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ιδού τι είπε στο Mega Live News: «Πάει να μπει ο γιος μου μέσα εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια με τις μάσκες και τον αρπάζει ο καθηγητής και του λέει πάρε μάσκα. Και του λέει το παιδί μου εγώ δε θέλω μάσκα, δε φοράω μάσκα.

Και το πιάνει το παιδί μου από το χέρι και του επιβάλλει να βάλει μάσκα, τρόμαξε το παιδί μου και φοβήθηκε. Μου λέει δε θέλω να ξαναπάω σχολείο. Φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμένο και του έπαιξα μια κουτουλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πατέρας χτύπησε καθηγητή στα Χανιά!

Θυμηθείτε την καταγγελία του Συλλόγου διδασκόντων του σχολείου:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δεν θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατέρας μαθητή που χτύπησε καθηγητή: «Γι’ αυτό το έκανα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.