ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας φοιτήτριας: «Δεν έγινε πάρτι στο σπίτι μας» (vid)

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με δημοσιεύματα που θέλουν νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη μετά από πάρτι φοιτήτριας που επέστρεψε από το Λονδίνο. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα της φοιτήτριας, που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, η κοπέλα νόσησε 5-20 Μαϊου στο Λονδίνο και...
Πατέρας φοιτήτριας: «Δεν έγινε πάρτι στο σπίτι μας» (vid)

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με δημοσιεύματα που θέλουν νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη μετά από πάρτι φοιτήτριας που επέστρεψε από το Λονδίνο.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα της φοιτήτριας, που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, η κοπέλα νόσησε 5-20 Μαϊου στο Λονδίνο και στη χώρα μας ήρθε 1 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Η κόρη της Θεοδωρίδου η φοιτήτρια του πάρτι της Θεσσαλονίκης»

Υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε αρνητικό. Την περασμένη Πέμπτη ο πατέρας της επέμενε να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Ο ίδιος διαψεύδει ότι έγινε πάρτι στο σπίτι τους αλλά πως η κόρη του είχε επισκεφτεί φιλικό σπίτι όπου βρίσκονταν εκεί 12 άτομα. Από αυτούς οι 7 βγήκαν αρνητικοί στο τεστ ενώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναμένονται το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατέρας φοιτήτριας: «Δεν έγινε πάρτι στο σπίτι μας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.