Ο πατέρας του άτυχου στυλίστα, Νάσου Κάτρη, ξέσπασε. «Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε», είπε μεταξύ άλλων.

Η είδηση του χαμού του στυλίστα Νάσου Κάτρη «έσκασε» σαν «βόμβα». Ο πατέρας του στυλίστα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός», τόνισε.

Ο 32χρονος Νάσος Κάτρης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λαγονήσι το πρωί της Τετάρτης. Η οικογένειά του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του.

«Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς.

Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει», συμπλήρωσε απαρηγόρητος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έγινε και αυτό: Της είπαν από το νοσοκομείο ότι είναι θετική αλλά δεν έκανε ποτέ τεστ

Φάρμα: Συγκίνησε η Μαρία Μιχαλοπούλου με την απόφαση της για το σκυλάκι

Jason Derulo: Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες! (vid)