ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατήσια: Άνδρας κρατούσε φυλακισμένη 42χρονη Γερμανίδα και την εξέδιδε

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη σε διαμέρισμα στα Πατήσια μια 42χρονη Γερμανίδα και την εξέδιδε. Η γυναίκα κάποια στιγμή την Τρίτη βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματος στην οδό Σκιάθου και κατάφερε να βγει στον δρόμο. Από το σημείο περνούσε ομάδα της ΔΙΑΣ, την οποία ενημέρωσε η...
Πατήσια: Άνδρας κρατούσε φυλακισμένη 42χρονη Γερμανίδα και την εξέδιδε

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη σε διαμέρισμα στα Πατήσια μια 42χρονη Γερμανίδα και την εξέδιδε.

Η γυναίκα κάποια στιγμή την Τρίτη βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματος στην οδό Σκιάθου και κατάφερε να βγει στον δρόμο.

Από το σημείο περνούσε ομάδα της ΔΙΑΣ, την οποία ενημέρωσε η 42χρονη και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Η κανονικότητα θα αργήσει πολύ να έρθει» (vid)

Ο 37χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, είχε γνωρίσει τη 42χρονη Γερμανίδα μέσω των social media και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.

Όταν εκείνη έφτασε στην Αθήνα, ο 37χρονος της πήρε το διαβατήριό της, την έκλεισε στο διαμέρισμα στα Πατήσια και την εξέδιδε. Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν και ναρκωτικά. Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατήσια: Άνδρας κρατούσε φυλακισμένη 42χρονη Γερμανίδα και την εξέδιδε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.