ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατήσια: Καρέ – καρέ η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (vids)

Πατήσια: Στόχος διαρρηκτών έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, ένα κοσμηματοπωλείο στην συμβολή των οδών Σημαντήρα και Στρατηγού Καλλάρη στα Πατήσια.
Πατήσια: Καρέ – καρέ η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (vids)

Πατήσια: Στόχος διαρρηκτών έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/7), ένα κοσμηματοπωλείο στην συμβολή των οδών Σημαντήρα και Στρατηγού Καλλάρη στα Πατήσια.

Τέσσερα άτομα παραβίασαν με λοστό τα ρολά ασφαλείας της επιχείρησης και στην συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία. Μπήκαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Οι δράστες φεύγοντας άφησαν πίσω τους τον λοστό με τον οποίο παραβίασαν το κατάστημα.

Έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφαλείας Πατησίων.

Οι τέσσερις δράστες πάρκαραν έξω από το κοσμηματοπωλείο ένα λευκό αμάξι, παραβίασαν με λοστό την πόρτα και την τζαμαρία και στη συνέχεια εισέβαλλαν μέσα.

Όπως βλέπετε στο βίντεο που «τράβηξε» κάτοικος της περιοχής, οι ληστές μπούκαραν στο κοσμηματοπωλείο που χτυπούσε ο συναγερμός και μέσα σε λίγα λεπτά «φόρτωσαν» το αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.



Οι ληστές είχαν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Με γρήγορες και απότομες κινήσεις γεμίζουν με κοσμήματα τις κούτες και στην συνέχεια τις βάζουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Γείτονες που άκουσαν τον συναγερμό κάλεσαν την αστυνομία. Δεν έχει γίνει γνωστή η αξία των κλοπιμαίων.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα λόγω γενικού μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση.

Ειδικότερα, μετά από πρόβλημα στον χειρισμό του αυτοματισμού ή βλάβης στο Κέντρο Υψηλής Τάσης στο Ρουφ- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δεν ηλεκτροδοτούνται η Δάφνη, ο Υμηττός, ο Βύρωνας, η Ηλιούπολη, ο Αγιος Δημήτριος και τμήμα του δήμου Αθηναίων.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στον Πειραιά και στη Δυτική Αττική.Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί στην επόμενη ώρα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 50 κλήσεις για απεγκλωβισμούς, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατήσια: Καρέ – καρέ η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.