ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατησίων: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου! – Επί τόπου η πυροσβεστική, εντοπίστηκε άνδρας

Μέρος κτιρίου κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Στο σημείο η Πυροσβεστική.
Πατησίων: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου! – Επί τόπου η πυροσβεστική, εντοπίστηκε άνδρας

Πατησίων: Μέρος κτιρίου κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Στο σημείο η Πυροσβεστική.

Αρκετά είναι τα παλιά κτίρια στην Αθήνα που έχουν μείνει επί χρόνια χωρίς συντήρηση και ελλοχεύουν κινδύνους. Όπως αυτό στην Οδό Πατησίων, του οποίου μέρος του κατέρρευσε το Σάββατο!

Όπως γνωστοποίησε η Πυροσβεστική, στο κτίριο εντοπίστηκε ζωντανός ένας άνδρας, αλλοδαπός. Για αρκετή ώρα άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την έρευνα στο σημείο για τον εντοπισμό ενδεχομένως και άλλων ατόμων. Έχει κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί ο άνδρας σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρόκειται για άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκε στα ερείπια του παλιού εγκαταλειμμένου κτιρίου στα Άνω Πατήσια, μέρος του τοίχου του οποίου κατέρρευσε λίγο μετά τις 13.00.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε διπλανό χώρο από αυτόν που κατάρρευσε και δεν έχει τραυματιστεί. Ο άνδρας αυτή την στιγμή εξετάζεται ως μάρτυρας, για το αν υπάρχουν άλλα άτομα στο χώρο που μπορεί να κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατησίων: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου! – Επί τόπου η πυροσβεστική, εντοπίστηκε άνδρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.