Πατησίων: Μέρος κτιρίου κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Στο σημείο η Πυροσβεστική.

Μέρος κτιρίου κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Στο σημείο η Πυροσβεστική.

Πατησίων: Μέρος κτιρίου κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Στο σημείο η Πυροσβεστική.

Αρκετά είναι τα παλιά κτίρια στην Αθήνα που έχουν μείνει επί χρόνια χωρίς συντήρηση και ελλοχεύουν κινδύνους. Όπως αυτό στην Οδό Πατησίων, του οποίου μέρος του κατέρρευσε το Σάββατο!

Όπως γνωστοποίησε η Πυροσβεστική, στο κτίριο εντοπίστηκε ζωντανός ένας άνδρας, αλλοδαπός. Για αρκετή ώρα άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την έρευνα στο σημείο για τον εντοπισμό ενδεχομένως και άλλων ατόμων. Έχει κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί ο άνδρας σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρόκειται για άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκε στα ερείπια του παλιού εγκαταλειμμένου κτιρίου στα Άνω Πατήσια, μέρος του τοίχου του οποίου κατέρρευσε λίγο μετά τις 13.00.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε διπλανό χώρο από αυτόν που κατάρρευσε και δεν έχει τραυματιστεί. Ο άνδρας αυτή την στιγμή εξετάζεται ως μάρτυρας, για το αν υπάρχουν άλλα άτομα στο χώρο που μπορεί να κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.