ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 15χρονος στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα φιδιού

Το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο στην Πάτρα ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Πάτρα: 15χρονος στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα φιδιού

Πάτρα: Καρδιοχτύπησαν οι γονείς ενός 15χρονου από μία ημιορεινή κωμόπολη του νομού Αχαΐας όταν φίδι δάγκωσε τον γιο τους στο πόδι.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε μέρος στην Χαλανδρίτσα η οποία απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Πάτρας.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για το συμβάν το οποίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες και μετέφεραν τον γιο τους στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας. Εκεί ωστόσο, αφού οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον έφηβο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω έλεγχο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο Νοσοκομείο Πατρών για την καλύτερη περίθαλψη του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες όπου σημαίνει συναγερμός στην Πάτρα και μάλιστα για περιστατικό παιδιού έπειτα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του 6χρονου σε αγώνα καρτ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: 15χρονος στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα φιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις