ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 38χρονος με γυναίκα και πεθερά διακινεί ναρκωτικά – Μπαινοβγαίνει στις φυλακές

Ένας 38χρονος άνδρας από την Πάτρα μαζί με την γυναίκα και την πεθερά του διακινούσε ναρκωτικά!
Πάτρα: 38χρονος με γυναίκα και πεθερά διακινεί ναρκωτικά – Μπαινοβγαίνει στις φυλακές

Πάτρα: Σοκ προκαλεί στην Αχαϊκή κοινωνία η είδηση πως ένας 38χρονος άνδρας σε συνεργασία με την γυναίκα του και την πεθερά του διακινούσε ναρκωτικά, με την Αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη των δραστών την περασμένη Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε άτομα,  Ρομά αλβανικής καταγωγής, είχαν αναγάγει την διακίνηση ναρκωτικών σε μια οικογενειακή υπόθεση, με τους δύο άνδρες και τις τρεις γυναίκες που εμπλέκονται σε αυτήν, να διακινούν τεράστιες ποσότητες ηρωίνης πριν πέσουν στα χέρια των Αρχών.

Στην υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει την πόλη της Πάτρας, φαίνεται πως υπήρχαν διακριτοί ρόλοι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, «Πελόποννησος», ο άνδρας 38 ετών ήταν εκείνος που επέβλεπε τη διαδικασία αγοραπωλησίας, η σύζυγος του προμήθευε τους χρήστες και η μητέρα του είχε το «ταμείο».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα τελευταία χρόνια ο δράστης μπαινοβγαίνει στις φυλακές καθώς η Αστυνομία του έχει περάσει χειροπέδες, τέσσερις φορές όμως αυτό φαίνεται πως δεν τον εμπόδισε να ξανακάνει τα ίδια.

Η πρόσφατη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, ανεβάζει στις 9 τον αριθμό των δικογραφιών που έχουν συνταχθεί για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών και περί όπλων από το 2015 μέχρι και σήμερα σε βάρος συνολικά 26 ατόμων που συνελήφθησαν στα Προσφυγικά και εν συνεχεία πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: 38χρονος με γυναίκα και πεθερά διακινεί ναρκωτικά – Μπαινοβγαίνει στις φυλακές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.