ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 5 ερωτήματα που βάζουν φωτιά στις έρευνες για τα νεκρά κορίτσια

Νέες εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Πάτρα: 5 ερωτήματα που βάζουν φωτιά στις έρευνες για τα νεκρά κορίτσια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με την Αστυνομία να απασχολούν πέντε νέα ερωτήματα που αλλάζουν τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ερωτήματα αυτά προκύπτουν από το πόρισμα το οποίο έβγαλαν οι γιατροί στο οποίο και υπάρχουν πέντε σημεία-κλειδιά για τον θάνατο των κοριτσιών από την Πάτρα.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή το τρίτο ηλικιακά παιδί της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μικρή Τζωρτζίνα περιλαμβάνει ορισμένες συμπτώσεις που δημιουργούν ορισμένα αναπάντητα (μέχρι στιγμής) ερωτήματα.

Αυτό που φαίνεται πως προβληματίζει τους γιατρούς είναι πως η Τζωρτζίνα μέχρι και την τρυφερή ηλικία των 9 ετών ήταν ένα απολύτως υγιές παιδί κάτι το οποίο άλλαξε, σύμφωνα πάντα με τους γονείς τον Απρίλιο του 2021.

Τότε, το μικρό κορίτσι φέρεται να εμφάνισε νευρολογικά προβλήματα που της προκαλούσαν σπασμούς με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν άμεσα προς εξέταση στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Την ίδια στιγμή όμως, γιατρός του νοσοκομείου αποκαλύπτει με δηλώσεις του πως ούτε ο ίδιος αλλά ούτε κάποιος άλλος συνάδελφος του διαπίστωσε αυτά τα συμπτώματα κατά την εξέταση της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, με το που έφτασε το παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, με μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, έλεγχο από παιδονευρολόγο, αλλά και εκτενή καρδιολογικό έλεγχο.

Τα αποτελέσματα όμως των εξετάσεων δεν έδειξαν πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα που να επιβεβαίωνε τους ισχυρισμούς των γονέων, όμως νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.

Το τραγικό τέλος του μικρού κοριτσιού ήρθε όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς με τους γιατρούς να προχωρούν στην διασωλήνωση του.

Τόσο για την Τζωρτζίνα όσο και την 3,5 χρόνων Μαλένα και την μόλις 6 μηνών Ίριδα οι έρευνες συνεχίζονται με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της πρώτης σε συνδυασμό με τις καταθέσεις να είναι και αυτά που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: 5 ερωτήματα που βάζουν φωτιά στις έρευνες για τα νεκρά κορίτσια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.