ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αδιανόητο – Γυναίκα 62 ετών πέθανε στο νοσοκομείο επειδή έψαχναν απινιδωτή

Σοκάρουν οι πληροφορίες για τον θάνατο 62χρονης γυναίκας η οποία νοσούσε από Κορονοϊό.
Πάτρα: Αδιανόητο – Γυναίκα 62 ετών πέθανε στο νοσοκομείο επειδή έψαχναν απινιδωτή

Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα με 62χρονη γυναίκα να χάνει αβοήθητη τη ζωή της καθώς οι γιατροί, εν μέσω πανικού, δεν μπορούσαν να βρουν τον απινιδωτή!

Το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Ιανουαρίου, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και συγκεκριμένα στα εξωτερικά ιατρεία.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα, κάτοικος στη Πάτρα, έπασχε έπασχε από Κορονοϊό και ενώ ήταν σε βαριά κατάσταση δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για «ψυχολογικούς λόγους» όπως ανέφερε ο γιος της. Ωστόσο, την Παρασκευή η κατάσταση της χειροτέρεψε και κλήθηκε ασθενοφόρο από τους συγγενείς της όπου την μετέφερε στο νοσοκομείο στις 17:40.

Εκεί αυτό που αντίκρυσαν συγγενείς και ασθενείς ήταν ένας πανικός!

Οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση διασωλήνωση της 62χρονης ωστόσο στο νοσοκομείο συνέβαιναν συνεχείς διακοπές ρεύματος με τις γεννήτριες να ενεργοποιούνται συνεχώς. Έτσι δεν μεταφέρθηκε σε άλλο κατάλληλο χώρο και διασωληνώθηκε στα εξωτερικά ιατρεία.

Λίγη ώρα μετά όμως η γυναίκα έπαθε ανακοπή! Οι δικοί της άνθρωποι το αντιλήφθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν τους γιατρούς οι οποίοι έψαχναν πανικόβλητοι τον απινιδωτή! Δυστυχώς το μηχάνημα εν μέσω πανικού και διακοπών ρεύματος δεν βρέθηκε και η γυναίκα παρά τις μαλάξεις που της έκαναν άφησε την τελευταία της πνοή στα εξωτερικά ιατρεία στις 19:30.

Τα παιδιά τους δεν ρίχνουν την ευθύνη στις διακοπές ρεύματος. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της γυναίκας αν είχε βρεθεί το μηχάνημα και υπήρχε κανονική ροή ρεύματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αδιανόητο – Γυναίκα 62 ετών πέθανε στο νοσοκομείο επειδή έψαχναν απινιδωτή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις