ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε συνεργείο – Νεκρός φέρεται να είναι ο οδηγός (vid+pics)

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε τη Δευτέρα (25/5) στην Πάτρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει τοπική ιστοσελίδα.
Πάτρα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε συνεργείο – Νεκρός φέρεται να είναι ο οδηγός (vid+pics)

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε στην Πάτρα σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο εισέβαλε σε κλειστό συνεργείο, προκαλώντας την ολική  καταστροφή του οχήματος, και δυστυχώς τον θάνατο του 83χρονου οδηγού του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ σημειώνει: «Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα οχήματα. Συμφωνα με πληροφορίες τουαυτοκίνητο εισέβαλε σε κλειστό συνεργείο, προκαλώντας σχεδόν πλήρη καταστροφή του οχήματος, όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικά νησιά: Ξεκίνησαν τα πρώτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια (vid)

Ο οδηγός του οχήματος σύμφωνα με πληροφορίες ανασύρθηκε νεκρός. Πρόκειται για άνδρα 83 ετών.

Η Τροχαία Πατρών διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ δεν αποκλείεται ο οδηγός να υπέστη ανακοπή καρδιάς, εξ αιτίας της οποίας το αυτοκίνητο έμεινε “ακυβέρνητο” και μπήκε με φόρα στο συνεργείο.

Το thebest.gr κάνοντς επί τόπου ρεπορτάζ, είχε από τα πρώτα λεπτά την πληροφορία ότι ο οδηγός ήταν νεκρός, αλλά κατά πάγια τακτική όταν πρόκειται για νεκρό, περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας ή των γιατρών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε συνεργείο – Νεκρός φέρεται να είναι ο οδηγός (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.