ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ανατροπή από τον Κατερινόπουλο – Αυτοί έδωσαν την κεταμίνη στη Πισπιρίγκου!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε «βόμβα» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πάτρα: Ανατροπή από τον Κατερινόπουλο – Αυτοί έδωσαν την κεταμίνη στη Πισπιρίγκου!

Ραγδαίες είναι οι γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παραμένει στο προσκήνιο τη στιγμή που ο Θανάσης Κατερινόπουλος δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, μιλώντας στο κανάλι του Star και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με το άτομο που έδωσε την κεταμίνη στη Πισπιρίγκου, ουσία η οποία οδήγησε στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Αυτοί έδωσαν την κεταμίνη στη Πισπιρίγκου!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κατερινόπουλος δήλωσε πως δικοί της άνθρωποι της έδωσαν την κεταμίνη και ήξεραν και τον λόγο για τον οποίο η μητέρα των παιδιών αναζητούσε την συγκεκριμένη ουσία.

Η 33χρονο γυναίκα κατόρθωσε να πάρει στα χέρια της την κεταμίνη με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου το οποίο εντόπισε και αγόρασε την ουσία από την μαύρη αγορά.

Μάλιστα, κάλεσε τόσο την ανακρίτρια όσο και τις Αρχές να αναζητήσουν απαντήσεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα θεωρώντας πως υπάρχει συνέργεια πίσω από την χορήγηση της ουσίας στο άτυχο κορίτσι.

Παράλληλα σχολίασε και τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου για τα φάρμακα τα οποία θα χορηγηθούν στα παιδιά και τις παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν αυτά.

Όπως σημείωσε, κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του και απλά περιορίζεται στα όσα θα του πει ο γιατρός που παρακολουθεί το κάθε παιδί.

Θυμίζουμε πως αναμένονται άμεσα εξελίξεις αναφορικά με τα νέα πορίσματα που ακυρώνουν τα παλιά σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να έρθουν στη δημοσιότητα ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Τα πορίσματα αυτά ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα, άρα μπορεί να μιλήσουν για εγκληματική ενέργεια, ότι δολοφονήθηκαν τα παιδιά.

«Το πόρισμα των ιατροδικαστών, του κυρίου Καλογρηά και του κυρίου Καρακούκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας είναι έτοιμο. Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ούτε έχει παραδοθεί στις Αρχές επίσημα, όμως είναι έτοιμο», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα

Μας προετοιμάζουν για Lockdown τύπου Σανγκάη;

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ στη ζωή μου

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ στη ζωή μου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ανατροπή από τον Κατερινόπουλο – Αυτοί έδωσαν την κεταμίνη στη Πισπιρίγκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.