ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα – Απίστευτο: Έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου για μία… προσπέραση (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα σήμερα (26/4), με δύο οδηγούς να παίζουν... μπουνιές στη μέση του δρόμου.
Πάτρα – Απίστευτο: Έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου για μία… προσπέραση (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα σήμερα (26/4), με δύο οδηγούς να παίζουν… μπουνιές στη μέση του δρόμου.

Μία προσπέραση ήταν αρκετή για να πιαστούν δύο άντρες στα χέρια στην Πάτρα σήμερα (26/4) το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το thebest.gr ο καβγάς προκλήθηκε για οδηγική συμπεριφορά, για μια προσπέραση και μια σύγκρουση. Ένας άνδρας έχει τραυματιστεί και είναι αιμόφυρτος στο πρόσωπο.

Ο ένας άντρας ζήτησε τον λόγο από τον άλλο και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια και να πέσουν μπουνιές.

Ο ένας εκ των δύο ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπεύσει το ΕΚΑΒ και να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον τραυματία.

Το σκηνικό αυτό όπως ήταν λογικό έφερε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τον κόσμο που ήταν κοντά να προσπαθούν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο οδηγό, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Viral – Θεσσαλονίκη: Τα αγριογούρουνα συνεχίζουν τις βόλτες στην πόλη

Lockdown: Τέλος το SMS στο 13033 από τις 3 Μαΐου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα – Απίστευτο: Έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου για μία… προσπέραση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.