ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Απίστευτο! Είχε 53 σκυλιά και μία γάτα μέσα σε ένα διαμέρισμα!

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με γυναίκα να έχει «φυλακισμένα» 53 σκυλιά μέσα σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα συνελήφθη και «έφαγε» πρόστιμο 76.600 ευρώ!
Πάτρα: Απίστευτο! Είχε 53 σκυλιά και μία γάτα μέσα σε ένα διαμέρισμα!

Πάτρα: Στη σύλληψη μίας γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας μετά από καταγγελία που έγινε ότι η εν λόγω γυναίκα είχε υπεράριθμα σκυλιά σε διαμέρισμα.

Οι έκπληκτοι αστυνομικοί, βρέθηκαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με τη παρότρυνσης φιλόζωης της περιοχής στην Πάτρα και το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν ασύλληπτο.

Μέσα στο διαμέρισμα καταμετρήθηκαν 53 (!) σκυλιά ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε και μία μοναχική γάτα η οποία μάλλον ήταν είτε πολύ καλή στο… σκαρφάλωμα είτε στις διαπραγματεύσεις για να είναι ακόμη απείραχτη ανάμεσά τους.

Η γυναίκα συνελήφθη καθώς τα ζώα βρίσκονταν κλεισμένα σε ανεπαρκή χώρο με έλλειψη άσκησης και περιπάτου σε εξωτερικό χώρο ενώ δεν είχαν κάνει και τα απαραίτητα ετήσια εμβόλια.

Ακόμη, δύο από τα σκυλιά είχαν γεννήσει χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια αναπαραγωγής. Τέλος, στα 9 από τα 53 σκυλιά δεν συμβάδιζε ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης με αυτόν που ήταν στα βιβλιάρια υγείας τους.

Στη γυναίκα επιβλήθηκε το ποσό μαμούθ των 76.600 ευρώ!

Διαβάστε Επίσης: Πάτρα: Αιματηρή επίθεση Αφγανών στο λιμάνι – Δύο τραυματίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Απίστευτο! Είχε 53 σκυλιά και μία γάτα μέσα σε ένα διαμέρισμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.