ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αποκαλυπτική η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπε για κεταμίνη, τάμπλετ και Μάνο

Όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Πάτρα: Αποκαλυπτική η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπε για κεταμίνη, τάμπλετ και Μάνο

Πάτρα: Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 33χρονη εξακολουθεί να αρνείται, ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα, επιμένοντας ότι δεν έχει πρόσβαση στην κεταμίνη, κάτι που όπως λέει, θα φανεί, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες, ανάμεσά τους και την κεταμίνη, στο τάμπλετ της 9χρονης και σε κινητό της κατηγορούμενης.

«Καταρχήν μέσα στην δικογραφία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει», είπε.

«Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να είναι που έχω ψάξει εγώ, αλλά το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού μου. Δηλαδή, ότι έχω ψάξει στο κινητό, είναι το ίδιο mail», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το εάν έψαξε ουσία που άκουσε στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Όχι άκουσα. Ήταν μια ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της». Όπως είπε ήταν η φαινοβαρβιτάλη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι είχαν μαζί τους το τάμπλετ και το λάπτοπ στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με το εάν είχε άλλος πρόσβαση στο τάμπλετ, η 33χρονη δήλωσε: «Και ο Μάνος που ήταν εκεί τις ώρες εκείνες, αλλά γενικά δεν το χρησιμοποιούσαμε καθόλου εκείνες τις ημέρες γιατί είχαμε τηλεόραση. Όποτε την απασχολούσαμε, γιατί το τάμπλετ τους τελευταίους μήμες της το είχαμε απλά για να βλέπει παιδικά και διάφορα σίριαλ κοντά στο κρεβάτι της ή όπου καθόταν. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της το τάμπλετ. Γι’ αυτό και το έβαλα μαζί της γιατί έβαζα τα αγαπημένα αντικείμενα των παιδιών. Και στα τρία το έχω κάνει αυτό.

Τέλος, αναφέρθηκε στον άνδρα που φέρεται να είχε σχέση, ο οποίος μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αποκαλυπτική η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπε για κεταμίνη, τάμπλετ και Μάνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.