ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα – ατύχημα σε αγώνα καρτ: «Ξύπνησε» ο 6χρονος Φώτης! Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε

Ευχάριστα νέα για το 6χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ στην Πάτρα καθώς «ξύπνησε»!
Πάτρα – ατύχημα σε αγώνα καρτ: «Ξύπνησε» ο 6χρονος Φώτης! Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε

Πάτρα – ατύχημα σε αγώνα καρτ: Πριν από πέντε ημέρες το μικρό αγοράκι είχε τραυματιστεί μπροστά στα μάτια του πατέρα του όταν το καρτ χτύπησε σε μπαριέρες και αναποδογύρισε, τραυματίζοντας το παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι!

Για αρκετές ημέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή όμως τα τελευταία 24ωρα τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του αγοριού είναι παραπάνω από αισιόδοξα. Από την Πέμπτη (23/9) ο 6χρονος αποσωληνώθηκε και πλέον ανέπνεε μόνος του.

Πλέον ο μικρός Φώτης άνοιξε τα μάτια του και πολύ γρήγορα ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον και μάλιστα αναγνώρισε τους γονείς του. Μάλιστα μετά από λίγο τους ζήτησε να φάει παγωτό!

Ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος είπε στις κάμερες έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πάτρα: «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα:

«Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα».

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια…

Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας του παιδιού δεν έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των διοργανωτών του αγώνα. Τα λάθη και οι παραλείψεις που λίγο έλειψε να στοιχίσουν τη ζωή του παιδιού τους, μπορούν να περιμένουν όπως τονίζει. Αυτή τη στιγμή τονίζει πως προέχει η υγεία του γιου του.

Πάτρα – ατύχημα σε αγώνα καρτ: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα – ατύχημα σε αγώνα καρτ: «Ξύπνησε» ο 6χρονος Φώτης! Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.