ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Δεν είχα όφελος να σκοτώσω τη σπιτονυκοκυρά – Δεν μου είχε γράψει το σπίτι

«Καταρχήν για να σκοτώσεις μια γυναίκα από τη στιγμή που δεν σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος», είπε σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης.
Πάτρα: Δεν είχα όφελος να σκοτώσω τη σπιτονυκοκυρά – Δεν μου είχε γράψει το σπίτι

Πάτρα: Την δική του οπτική για τον θάνατο των τριών παιδιών ξεδίπλωσε ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την καταγγελία ΣΟΚ, σύμφωνα με την οποία η σπιτονοικοκυρά φοβόταν ότι θα την φάνε.

Ο ίδιος λοιπόν σε σχετική ερώτηση, απάντησε:

«Τη σπιτονοικοκυρά καταρχήν δεν τη φύλαγε η Ρούλα. Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές. Μετά μπήκε άλλη γυναίκα, αλλάξανε τρεις γυναίκες μέχρι να «φύγει» η σπιτονοικοκυρά. Τη σπιτονοικοκυρά την πήγαμε εμείς την πρώτη φορά στο νοσοκομείο», είπε αρχικά στην εφημερίδα Μπαμ και συνέχισε:

«Την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα. Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά, με αποδείξεις, μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος.

Καταρχήν για να σκοτώσεις μια γυναίκα από τη στιγμή που δε σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος.

Όχι επειδή δεν σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις».




Όλα αυτά τη στιγμή που οι εξελίξεις στην υπόθεση στην Πάτρα είναι ραγδαίες, με τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα στους γιατρούς να έχουν βγει στην επιφάνεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Δεν είχα όφελος να σκοτώσω τη σπιτονυκοκυρά – Δεν μου είχε γράψει το σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.