ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Διασωληνωμένο παιδάκι 5,5 ετών που έπεσε από την καρότσα αγροτικού

Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Πάτρα, αφού ένα παιδάκια 5,5 ετών είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Το άτυχο παιδάκι είχε ένα ατύχημα, όταν και έπεσε από την καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, στο χωριό Πόρτες Αχαΐας. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ιατρός του Καραμανδανείου Παίδων όπου μεταφέρθηκε...
Πάτρα: Διασωληνωμένο παιδάκι 5,5 ετών που έπεσε από την καρότσα αγροτικού

Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Πάτρα, αφού ένα παιδάκια 5,5 ετών είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Το άτυχο παιδάκι είχε ένα ατύχημα, όταν και έπεσε από την καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, στο χωριό Πόρτες Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ιατρός του Καραμανδανείου Παίδων όπου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ το παιδί με ιδιωτικό όχημα, είχε τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Πάσχα: Τότε πληρώνεται

Το σώμα του φέρει πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του αφού φαίνεται μετά την πτώση του από την καρότσα του φορτηγού, να «πιέστηκε» από τη ρόδα του οχήματος.

Το παιδί άμεσα διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Διασωληνωμένο παιδάκι 5,5 ετών που έπεσε από την καρότσα αγροτικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.