ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ευχάριστα νέα – Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος Φώτης

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται τώρα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στην Πάτρα
Πάτρα: Ευχάριστα νέα – Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος Φώτης

Πάτρα: Ευχάριστα νέα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή ο 6χρονος Φώτης.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι που είχε τραυματιστεί σε αγώνες καρτ, αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει μόνο του.

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της Μονάδας, είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη συγκινητική κίνηση συμμαθητών του 6χρονου.

Τα παιδιά έστειλαν ζωγραφιές για να εμψυχώσουν με αυτή την ενέργεια τον φίλο τους.

«Πάμε Φώτη μας. Όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε. Πάμε Φώτη», έγραψε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Για το πολύ σοβαρό ατύχημα στην Πάτρα μίλησε και ο οδηγός του καρτ Νίκος Σαρδέλης, τονίζοντας ότι το παν είναι η υγεία του παιδιού και τίποτα άλλο.

«Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς», ήταν τα λόγια του.

Ακόμα μίλησε για την επαφή που είχε με το άλλο καρτ: «Ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ευχάριστα νέα – Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος Φώτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.