ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αιματηρή επίθεση Αφγανών στο λιμάνι – Δύο τραυματίες

Αποκαλυπτικές εικόνες που δέιχνουν το σκηνικό βίας στην Πάτρα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή δύο Αφγανών
Πάτρα: Αιματηρή επίθεση Αφγανών στο λιμάνι – Δύο τραυματίες

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης (9/11) στο νέο Λιμάνι, στην Πάτρα από την αιματηρή επίθεση μιας ομάδας Αφγανών απέναντι σε δύο ομοεθνείς τους.

Ένα επεισόδιο που προκάλεσε δύο τραυματισμούς και το οποίο ήρθε στο φως ξανά μέσα από αποκαλυπτικές εικόνες.

Το tempo24.news μέσα από τις εικόνες που εξασφάλισε δείχνει πως έγινε το αιματηρό επεισόδιο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή δύο μεταναστών. Όλο αυτό, λίγες ώρες μετά από το άλλο επεισόδιο στον Κολωνό, με την εμπλοκή γνωστού ράπερ.

Στις φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα οι φιγούρες της συμμορίας των 6 μελών να κινούνται απειλητικά προς τους 2 άτυχους Αφγανούς, διασχίζοντας με βιασύνη τον δρόμο στο νέο Λιμάνι, στην Πάτρα.

Πάτρα: Η επέμβραση της Αστυνομίας και το ανθρωποκυνηγητό

Τα δύο θύματα βρίσκονται δίπλα στον φράχτη. Μόλις η συμμορία των μεταναστών καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να περάσουν από πάνω του, αναλαμβάνει δράση.

Οι δύο Αφγανοί – θύματα της επίθεσης σαστίζουν και κοντοστέκονται. Οι δράστες τους προλαβαίνουν και συμπλέκονται μαζί τους. Για να τους εμποδίσουν βγάζουν όπλο και μαχαίρι. Πυροβολούν 3 φορές και μία σφαίρα βρίσκει στο πόδι το ένα από τα θύματα.

Ο τραυματισμός του δεύτερου άντρα προκαλείται από μαχαίρι που κρατά ένα από τα μέλη της συμμορίας.

Όλα αυτά νωρίς το βράδυ, στην παραλιακή λεωφόρο της Πάτρας, με τους διερχόμενους οδηγούς να έχουν παγώσει και να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Στιγμές αργότερα, οι δράστες τρέπονται σε φυγή έχοντας αφήσει τους δύο ομοεθνείς τους αιμόφυρτους στο έδαφος. Η Αστυνομία φτάνει γρήγορα στο σημείο και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τελικώς, οι αρχές προέβησαν σε τρεις συλλήψεις μελών από τους φερόμενους ως δράστες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αιματηρή επίθεση Αφγανών στο λιμάνι – Δύο τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.