ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ένταση και τραυματισμένοι μαθητές στο ΕΠΑΛ (vid)

Μετά τη Σταυρούπολη και τον Εύοσμο και η Πάτρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο ΕΠΑΛ της.
Πάτρα: Ένταση και τραυματισμένοι μαθητές στο ΕΠΑΛ (vid)

Ακόμα ένα πρόβλημα σε ΕΠΑΛ της χώρας, αφού αυτή τη φορά η Πάτρα είχε την… τιμητική της και συγκεκριμένα το 2ο ΕΠΑΛ της πόλης.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το thebest.gr, υπήρξε ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε δύο μαθητές που πιάστηκαν στα χέρια και χτυπήθηκαν.

Έτσι, κόντεψε να γίνει σύρραξη στο σχολείο, κάτι που οδήγησε στην παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να χαλαρώσουν τα πράγματα.

Ωστόσο ένας από τους δύο μαθητές φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση ξεφεύγει με τα κρούσματα βίας να είναι όλο και περισσότερα στα ΕΠΑΛ, όπως βλέπουμε τις προηγούμενες μέρες τόσο στη Σταυρούπολη, αλλά και τις δύο τελευταίες στον Εύοσμο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ένταση και τραυματισμένοι μαθητές στο ΕΠΑΛ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.