ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Επιτέλους, οι ψυχές μίλησαν από τον τάφο τους και τώρα απαιτούν δικαιοσύνη – Μένει να ακούσουμε τι άλλο θα πουν

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου σήμανε την αρχή του τέλους στο θρίλερ που εξελίχθηκε στην Πάτρα. Τα 3 αγγελουδάκια «μίλησαν» και οι πνευματικοί νόμοι ενεργοποιήθηκαν.
Πάτρα: Επιτέλους, οι ψυχές μίλησαν από τον τάφο τους και τώρα απαιτούν δικαιοσύνη – Μένει να ακούσουμε τι άλλο θα πουν

Πάτρα: Προτού η Δικαιοσύνη πει την τελευταία της λέξη για την υπόθεση της Πάτρας που κρατά με κομμένη την ανάσα έναν ολόκληρο λαό εδώ και μήνες, κανένας δεν δικαιούται να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Ναι, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με εγκληματικές ενέργειες, ναι οι ειδήμονες προεξοφλούν εδώ και πολλές μέρες πως εγκαταλείπεται και για τις 3 περιπτώσεις το σενάριο θανάτου από φυσικά αίτια. Είναι σίγουρο πως η Δικαιοσύνη θα ξετυλίξει το νήμα και θα πέσει άπλετο φως σε αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, που προς το παρόν αφορά τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού, Τζωρτζίνας. Φαίνεται πως αυτή είναι η αρχή του τέλους, για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Αυτό που όμως είναι απόλυτο και σίγουρο, και επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά, είναι πως σε αυτή τη ζωή οι πνευματικοί νόμοι λειτουργούν πάντοτε. Πότε φανερά και πότε με ανεξιχνίαστους τρόπους, πότε σε αυτήν και πότε στην άλλη ζωή, πάντως εφαρμόζονται κάθε φορά. Το κάθε έγκλημα βρίσκει κάπου στον δρόμο την τιμωρία του, και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των ανθρώπινων, άλλα και των θεϊκών νόμων που αποστρέφονται μετά βδελυγμίας το κακό.

Οι ψυχές των κεκοιμημένων βαρύνονται από το άδικο, και πόσο μάλλον οι ψυχές μικρών παιδιών που είναι πάναγνες και λευκές σαν το χιόνι. Ψυχούλες που αναπαύονται στην αγκαλιά του Θεού και πέταξαν μακριά από την διαστροφή τούτου του επίγειου κόσμου.

Οι τρεις – έως τώρα – αδικαίωτες ψυχούλες των μικρών παιδιών του ζευγαριού της Πάτρας, «μιλούν» με διάφορους τρόπους. «Φωτίζουν» στοιχεία, «ψιθυρίζουν» με τις γλυκές φωνούλες τους τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από την υπόθεση. Όχι σαν σχήμα λόγου, άλλα πραγματικά, ο Θεός βοηθά να φωτίζονται τέτοιες περιπτώσεις όπου εγκληματούν άτομα που στο μυαλό τους κυριαρχεί το απόλυτο σκότος.

Τα πάντα ερμηνεύονται και σε πνευματικό επίπεδο. Διότι αν μιλάμε για παιδοκτονία (ή παιδοκτονίες) δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά, δεν έχουμε να κάνουμε απλά με σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου και ψυχιατρικές προσεγγίσεις, άλλα για καθαρή υποταγή στη σατανική επήρεια. Για δαιμονική διαστροφή της ψυχής. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ένα τέτοιο έγκλημα, αν όντως έχει γίνει.

Για όλα αυτά, φαίνεται πως έχουμε μπροστά μας έναν συγκλονιστικό πόλεμο του φωτός εναντίον του σκότους, με διακύβευμα την τελική επικράτηση της αλήθειας. Το φως είναι η Μαλένα, η Ίριδα, η Τζωρτζίνα, με την θεϊκή συμπαράσταση παρούσα στο πλάι τους.

Φαίνεται πως το σκότος προέβη στις ανίερες πράξεις του, έδρασε υπογείως, έκρυψε την αλήθεια για κάμποσο καιρό, άλλα πλέον έπεσε σε τέλμα.

Ας σωπάσει η ανεξέλεγκτη βαβούρα που αναπαράγεται τόσες βδομάδες από το διαδίκτυο και ας γίνει ησυχία να ακουστούν οι παιδικές φωνές.

Τώρα είναι η σειρά να μιλήσει το φως και η δικαιοσύνη, ανθρώπινη και πνευματική. Να δοθούν απαντήσεις, να μπει επιτέλους ένα τέλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Επιτέλους, οι ψυχές μίλησαν από τον τάφο τους και τώρα απαιτούν δικαιοσύνη – Μένει να ακούσουμε τι άλλο θα πουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.