ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Φτου σου γ@μ#το, μου τη χαλάσανε»: Η ατάκα της Πισπιρίγκου που σοκάρει

Μια ατάκα που φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη μικρή Τζωρτζίνα έχει προκαλέσει οργή στο Πανελλήνιο.
Πάτρα: «Φτου σου γ@μ#το, μου τη χαλάσανε»: Η ατάκα της Πισπιρίγκου που σοκάρει

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση στην Πάτρα, με τα τρία νεκρά παιδία έρχονται στην «επιφάνεια» και δυστυχώς αντί να ηρεμούν την κατάσταση, συγκλονίζουν και περισσότερο. Ήδη διαβάσατε στο Sportime ότι ερχονται εξελίξεις που σοκάρουν, καθώς «τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά»

Αυτή τη φορά στο «φως της δημοσιότητας» ήρθε ένα περιστατικό που αφορά την περίοδο του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Θυμίζουμε ότι το μικρό κορίτσι πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ προηγουμένως νοσηλευόταν συχνά πυκνά στο νοσοκομείο στην Πάτρα λόγω προβλημάτων υγείας που της είχαν προκληθεί.

Πέρσι το Πάσχα (δηλαδή τέτοια εποχή) η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του ζεύγους Ρούλα ΠισπιρίγκουΜάνου Δασκαλάκη νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο», το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star Channel, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παρά την κακή υγεία του παιδιού, φέρεται να διασκέδαζε τις ημέρες του Πάσχα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν η 33χρονη μητέρα εξέφρασε τη δυσφορία της της όταν η κατάσταση του κοριτσιού χειροτέρευσε κι έτσι έπρεπε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», ισχυρίστηκε μάρτυρας μιλώντας στο Star.

Ενώ πρόσθεσε αποκαλύπτοντας μια ατάκα που σοκάρει εφόσον ισχύει: «Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «…φτου σου ρε γ@μ3το, μου τη χαλάσανε», τονίζοντας πως δεν φαινόταν διόλου στενοχωρημένη για την κόρη της αλλά γιατί της χάλασαν το γλέντι!

Επίσης νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το πως η Ρούλα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη.

Πάτρα: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ







Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: «Φτου σου γ@μ#το, μου τη χαλάσανε»: Η ατάκα της Πισπιρίγκου που σοκάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.