ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα απήχθη στην Κυψέλη και φυλακίστηκε στην Πάτρα!

Μια πρωτοφανής υπόθεση μυθιστορηματικής απαγωγής αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία συγγενικού προσώπου μιας γυναίκας που κατοικεί στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης έσπασε πριν από μια εβδομάδα την πόρτα του διαμερίσματος της γυναίκας, την ξυλοκόπησε και την υποχρέωσε με την απειλή όπλου να μπει στο αυτοκίνητό του, παρά την θέλησή της. Στη συνέχεια, την...
Γυναίκα απήχθη στην Κυψέλη και φυλακίστηκε στην Πάτρα!

Μια πρωτοφανής υπόθεση μυθιστορηματικής απαγωγής αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία συγγενικού προσώπου μιας γυναίκας που κατοικεί στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης έσπασε πριν από μια εβδομάδα την πόρτα του διαμερίσματος της γυναίκας, την ξυλοκόπησε και την υποχρέωσε με την απειλή όπλου να μπει στο αυτοκίνητό του, παρά την θέλησή της.

Στη συνέχεια, την μετέφερε σε ένα διαμέρισμα στην Πάτρα, όπου την κλείδωσε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το διαμέρισμα του δράστη το μεσημέρι της Πέμπτης, έκαναν έφοδο και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που έκαναν, κατέσχεσαν ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα, επιπλέον 20 φυσίγγια, μία στρατιωτική ξιφολόγχη, έναν αναδιπλούμενο σουγιά, ένα μεταλλικό μπαστούνι του μπέιζμπολ και δυο ναρκωτικά χάπια.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθούν τα κίνητρα της απαγωγής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναίκα απήχθη στην Κυψέλη και φυλακίστηκε στην Πάτρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.