ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Οι αρχές αποκάλυψαν το άτομο που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τις αρχές να βρίσκονται κοντά στο να φέρουν στο φως όλες τις λεπτομέρειες.
Πάτρα: Οι αρχές αποκάλυψαν το άτομο που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Πάτρα: Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη, φαίνεται να εντοπίστηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, έχει εντοπιστεί ένα άτομο, τεχνικός Η/Υ με τον οποίο «συνεργαζόταν» η κατηγορουμένη μητέρα την τελευταία τριετία, καθότι είχε ελλιπείς τεχνολογικές γνώσεις και πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεων θα εξαφανίζονταν και τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Για τον λόγο αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέφυγε αρκετές φορές στον τεχνικό υπολογιστών, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι μεσήλικας κάτοικος Πατρών, με βαθιές γνώσεις και κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης προχωρούσε σε διαγραφές, με την υπόδειξή της.

Από την ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.

Παράλληλα, το «Ανθρωποκτονιών» έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας έριξε… βόμβα, μιλώντας για εξελίξεις που σοκάρουν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Οι αρχές αποκάλυψαν το άτομο που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.