ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Οι γιατροί λένε πως θα είχε σωθεί η Τζωρτζίνα

Δηλώσεις της κ. Μαστοράκου για την τραγική υπόθεση από την Πάτρα
Πάτρα: Οι γιατροί λένε πως θα είχε σωθεί η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Γιατροί από το νοσοκομείο του Ρίου ζητούν να καταθέσουν για την υπόθεση της παιδοκτονίας, τονίζοντας ότι έχουν video στην κατοχή τους.

Πρόκειται για υλικό που αποδεικνύει πως η κατάσταση της Τζωρτζίνας δεν ήταν τόσο άσχημη όσο την περιέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο μεταξύ, η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας μίλησε για τα σημάδια που εντόπισαν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η Άννα Μαστοράκου είπε, μεταξύ άλλων: «Υπήρχε μια διαδρομή της Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία. Είχα εσωτερική πληροφόρηση. Τα νοσοκομεία της Πάτρας υποδέχθηκαν μόνο την Τζωρτζίνα. Η Μαλένα νοσηλεύτηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, συνεπώς δεν είχαν γνώση του ιστορικού.

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο με φερόμενους σπασμούς, όμως, από τις εξετάσεις δεν βρέθηκε τίποτα. Γνωρίζοντας την κατάσταση, οι γιατροί την πρόσεξαν ιδιαίτερα.

Όταν πήγαν να δουν το παιδί, είχε ήδη φύγει

Έβλεπαν μια μάνα που είχε χάσει δυο παιδιά και δεν υπήρχε αντίστοιχη συμπεριφορά. Υπήρχε συναισθηματική απόσταση από το παιδί. Ουσιαστικά δεν έδειχνε το συναισθηματικό φορτίο που θα έπρεπε να έχει κάποιος με αυτές τις απώλειες.

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό και εκεί υπήρξε μεγάλη ανησυχία και ερωτηματικό για τους γιατρούς ήταν το εξής: Οι γιατροί περνούσαν και την έβλεπαν τακτικά.

Μισή ώρα πριν είχε εξετάσει το παιδί ο γιατρός και ήταν μια χαρά. Ο θάλαμος του παιδιού με το γραφείο των γιατρών ήταν σε απόσταση βολής.

Μισή ώρα αργότερα η μητέρα χτύπησε πολύ ήπια την πόρτα και είπε ότι κάτι συμβαίνει με το μηχάνημα. Όταν πήγαν να δουν το παιδί, είχε ήδη φύγει. Του έκαναν ανάνηψη, κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως, έμεινε τετραπληγικό».

Δηλώσεις της κ. Μαστοράκου για την τραγική υπόθεση από την Πάτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Οι γιατροί λένε πως θα είχε σωθεί η Τζωρτζίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.