ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι-Η στιγμή με τον ντελιβερά που συγκλόνισε την πόλη!

Στην Πάτρα κατά την διάρκεια της νύχτας, ένας ντελιβεράς, πρόσφερε φαγητό σε έναν άστεγο. Η φωτογραφία του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και συγκλόνισε.
Πάτρα: Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι-Η στιγμή με τον ντελιβερά που συγκλόνισε την πόλη!

Στην Πάτρα η ενέργεια ενός ντελιβερά, κατά την διάρκεια της νύχτας συγκλόνισε την τοπική κοινωνία όταν έγινε γνωστή.

Πιο συγκεκριμένα, στην Πάτρα, όπως και σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν μείνει στον δρόμο.

Όπως είναι φυσικό δεν έχουν πολλά άτομα να τους βοηθήσουν, να τους προσφέρουν ένα πιάτο φαΐ για παράδειγμα.

Το ίδιο συνέβη και με έναν κύριο μεγάλης ηλικίας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Ο οποίος βρισκόταν σε ένα παγκάκι και μονολογούσε, πιθανώς από την πείνα και την μοναξιά.

Τότε ένα ντελιβεράς σταμάτησε μάλλον για λίγο από την δουλειά του και του πρόσφερε μια σακούλα με φαγητό. Άλλοι άνθρωποι που βρισκόντουσαν κοντά, τον έβγαλαν φωτογραφία.

Πάτρα

Αυτή η κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και συγκλόνισε. Επειδή πολλοί σκέφτηκαν πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Ένας μεροκαματιάρης σκέφτηκε να βοηθήσει έναν άστεγο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι-Η στιγμή με τον ντελιβερά που συγκλόνισε την πόλη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.