ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μαχαίρωσαν άνδρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Πάτρα λίγο πριν τις 23:00, με έναν άντρα που βρισκόταν σε Ι.Χ. να δέχεται μαχαιριά στο στήθος. Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ σήμερα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ, μετά από αναφορά για εντοπισμό μαχαιρωμένου άντρα στο στήθος ο οποίος βρισκότανε σε Ι.Χ. στην οδός Ρόδου...
Πάτρα: Μαχαίρωσαν άνδρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Πάτρα λίγο πριν τις 23:00, με έναν άντρα που βρισκόταν σε Ι.Χ. να δέχεται μαχαιριά στο στήθος.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ σήμερα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ, μετά από αναφορά για εντοπισμό μαχαιρωμένου άντρα στο στήθος ο οποίος βρισκότανε σε Ι.Χ. στην οδός Ρόδου στην διασταύρωση με την Αγίας Σοφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Επελαύνει η κακοκαιρία – Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο (pics, vid)

Λίγο νωρίτερα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί σε άλλο σημείο συμπλοκή μεταξύ ανδρών και εκτιμάται πως ο τραυματίας είναι το ένα από τα άτομα που ενεπλάκησαν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Μαχαίρωσαν άνδρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.