ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μεγάλη πυρκαγιά για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο (vid)

Πάτρα: Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής με φωτιά στα Συχαινά Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 22:00 σε δασική περιοχή μεταξύ των δύο τελευταίων τούνελ της περιμετρικής οδού της Πάτρας. Στο σημείο που οι φλόγες καίνε το πράσινο έχουν σπεύσει 10 οχήματα με 20 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα οκτώ ατόμων που δίνει μάχη για να...
Πάτρα: Μεγάλη πυρκαγιά για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο (vid)

Πάτρα: Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής με φωτιά στα Συχαινά

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 22:00 σε δασική περιοχή μεταξύ των δύο τελευταίων τούνελ της περιμετρικής οδού της Πάτρας.

Στο σημείο που οι φλόγες καίνε το πράσινο έχουν σπεύσει 10 οχήματα με 20 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα οκτώ ατόμων που δίνει μάχη για να την περιορίσει.

Είναι η δεύτερη φωτιά που ξεσπάει στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Η φωτιά εντοπίζεται στη θέση Ξερικά. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση έγιναν στάχτη περισσότερα από 100 στρέμματα, σε μια περιοχή που ξεσπούν συχνά πυρκαγιές.

Αυτή την ώρα η φωτιά έχει οριοθετηθεί αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένουν σε επιφυλακή υπό το φόβο αναζωπυρώσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Μεγάλη πυρκαγιά για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.