ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε σπίτι

Ένας άνδρας στην Πάτρα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα (28/3) το πρωί, κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι, στην περιοχή Παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Παύλου Μελά και στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο λόγος που η Ελλάδα έχει...
Πάτρα: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε σπίτι

Ένας άνδρας στην Πάτρα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα (28/3) το πρωί, κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι, στην περιοχή Παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Παύλου Μελά και στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο λόγος που η Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα και νεκρούς από την Ολλανδία

Μπαίνοντας οι πυροσβέστες στο σπίτι για να σβήσουν την φωτιά, εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το ανακριτικό τμήμα ξεκίνησε έρευνες για αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.