ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο ποδηλάτης – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα!

Σοκ προκαλεί το τροχαίο που έλα χώρα χθες (28/9) στη Πάτρα με θύμα έναν 57χρονο ποδηλάτη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα!
Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο ποδηλάτης – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα!

Πάτρα: Σαστισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 57χρονο ποδηλάτη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που συγκρούστηκε και με μοτοσυκλέτα!

Όλα έγιναν χθες, Τρίτη (28/9) στις 20:00, στην Ακτή Δυμαίων, όταν ο άτυχος άνδρας, έτυχε να είναι την λάθος ώρα στο λάθος σημείο και να βρει τραγικό θάνατο σε ένα ατύχημα που εμπλέκονται επίσης, ένας πεζός, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το monotriti.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άνδρας έχασε τον έλεγχο στη προσπάθεια του να αποφύγει μια πεζή γυναίκα, γεγονός που το οδήγησε σε σύγκρουση με μια μοτοσυκλέτα και τον θάνατο του άτυχου ποδηλάτη, ο οποίος πέφτοντας μάλιστα, εγκλωβίστηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό του ποδηλάτη χρειάστηκε να συνδράμει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία όταν τον απεγκλώβισε τον εντόπισε νεκρό.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απίστευτο «ατύχημα» με το φόρεμά της – «Η τρελή του χωριού!»

ΠΑΟΚ – Αποθέωση Ρόκα σε Πασχαλάκη: «Θα τον έβαζα να παίξει σε τελικό Champions League!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο ποδηλάτης – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.