ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ στην Πάτρα από την Αγγελική Νικολούλη.
Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πολλά νέα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα με τα τρία παιδιά που χάθηκαν και τον ρόλο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Live News που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σύντροφός της Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από εκείνη κι έτσι η υπόθεση είχε πάρει μια οριακή τροπή.

Επίσης η Νικολούλη αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της. Μετά την αποκάλυψη αυτή δόθηκε εντολή να γίνει εκταφεί και να ανασυρθεί το τάμπλετ.

Εξάλλου νωρίτερα στο Sportime διαβάσατε για την ποινή που αντιμετωπίζει η Ρούλα εφόσον φυσικά καταδικαστεί, ενώ όσον αφορά το θέμα με την χορήγηση κεταμινής στη Τζωρτζίνα το αποδίδει σε ιατρικό λάθος.

Τώρα όσον αφορά αυτά που είπε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα:

«Κι εμένα μου είχε πει ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”».

Σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη το τάμπλετ δεν έχει υποστεί φθορές, καθώς ήταν καλυμμένο μέσα στο φέρετρο, και πρόκειται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη δήλωσε τα εξής: «Στο νοσοκομείο όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα συνενοήθηκαν με ψυχίατρο να δουν την 33χρονη. Όταν η μηυτέρα πήγε εκεί και θορυβήθηκε με όσα την ρωτούσε ο ψυχίατρος, πήγε στον Μάνο. Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο του Ρίου, επιτέθηκε ουσιαστικά στους γιατρούς και ρώταγε εάν θέλουν να βγάλουν τη γυναίκα του τρελή»

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε τους δημοσιογράφους: «Εμάς μας απειλούσε, μας εκτόξευε απειλές. “Θα δείτε τι θα πάθετε όταν βγουν τα στοιχεία”, “οι γιατροί φταίνε”, ακούγαμε πάρα πολλά», είπε.

Από την άλλη, απειλές δεχόταν και ο Μάνος Δασκαλάκης από την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχαν απομακρυνθεί, τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία, τις απειλές, και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα».

«Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι κι άρχισε να μιλάει με ένα δικό της τρόπο, με μία ζωγραφιά, έλεγε “η μπέμπα έσκασε στο κλάμα”. Η μητέρα πιστεύω ότι ανησύχησε όταν βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας. Έγραφε “μαμά φεύγω και μην με ψάξεις”. Η Τζωρτζίνα δεν άφηνε ποτέ σημειώματα. Εκεί πρέπει να θορυβήθηκε και να κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να την κάνει ότι ήθελε και μέσα σε 15 ημέρες ξεκίνησε τις απόπειρες», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Πάτρα: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.