ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ο Πελετίδης ζήτησε από τον Πέτσα να ανοίξουν τα μαγαζιά – Αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Ο Δήμαρχος Πατρώνν Κώστας Πελετίδης ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.
Πάτρα: Ο Πελετίδης ζήτησε από τον Πέτσα να ανοίξουν τα μαγαζιά – Αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Πάτρα: Ο Δήμαρχος Πατρών Κώστας Πελετίδης ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

Πάτρα: Tα μαγαζιά δεν θα ανοίξουν αύριο Δευτέρα, στην Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη. Ήδη για την απόφαση της κυβέρνησης υπάρχουν αντιδράσεις.

Ο Δήμαρχος Πατρών Κώστας Πελετίδης ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα κατά την σύσκεψή τους για το θέμα στο δημαρχείο, να ανοίξουν τα μαγαζιά.

Μάλιστα όταν ο Στέλιος Πέτσας βγήκε από το Δημαρχείο ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι γιουχάισαν τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ ακούγονταν φωνές «ανοίξτε μας», από το πλήθος.

Η ανακοίνωση για το λιανεμπόριο στην Πάτρα

«Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με μία αιφνιδιαστική ακατανόητη και αδικαιολόγητη απόφαση αναιρέθηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου για Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη που μόλις την Τετάρτη είχε αναγγελθεί. Ο Εμπορικός κόσμος βιώνει έναν άνευ προηγουμένου εμπαιγμό και εξευτελισμό. Είμαστε πάνω από 3 μήνες κλειστοί με κρατική εντολή και χωρίς καμία στήριξη. Βρισκόμαστε σε απόγνωση και χωρίς πλέον άλλες αντοχές. Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε έξαρση της πανδημίας αποδεικνύοντας το αυταπόδεικτο ότι το λιανεμπόριο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του ιού. Πληρώνει όμως βαρύ τίμημα με την καταστροφή χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

-Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης και άνοιγμα των καταστημάτων στις 5 Απριλίου, με αυστηρή τήρηση περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία τους.

-Ζητάμε από τους Βουλευτές της Αχαΐας, την Περιφέρεια, τον Δήμο και το Επιμελητήριο να πάρουν σαφή θέση για να μην επιτραπεί η μετατροπή της Πάτρας σε νεκρή πόλη.

-Ζητάμε άμεση οικονομική στήριξη και ενίσχυση για το διάστημα που έχουμε παραμείνει κλειστοί, αποζημίωση για αδιάθετα εμπορεύματα και για την μείωση του τζίρου το 2020.

-Ζητάμε ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ με νοσηλευτικό προσωπικό επίταξη του ιδιωτικού τομέα και επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος.

-Καλούμε τους συναδέλφους και όλους τους φορείς της πόλης σε μαζική κινητοποίηση τηρουμένων των αποστάσεων και όλων των υγειονομικών μέτρων κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα την Κυριακή 4/4 στις 9:00 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, στις 10:00 π.μ .έξω από το Επιμελητήριο.

-Όλοι την Δευτέρα το πρωί στις 9:00 στα καταστήματα μας χωρίς προσωπικό, με φώτα και την πόρτα μας ανοιχτή , με όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας χωρίς να εξυπηρετούμε καταναλωτές. Αναρτούμε το αφισάκι – κηδειόχαρτο του Συλλόγου και μαύρες σημαίες.

Ως εδώ, έχουμε φωνή! Η Πάτρα ΑΠΑΙΤΕΙ δεν επαιτεί! Όχι άλλος εμπαιγμός στην μικρομεσαία επιχείρηση!»

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Το παρελθόν τους – Πλούσια videos

Ιορδανία: Συνελήφθησαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και ένας πρώην σύμβουλος του βασιλιά

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ο Πελετίδης ζήτησε από τον Πέτσα να ανοίξουν τα μαγαζιά – Αποδοκιμασίες από τον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.