ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Οργή στους εμπόρους για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου – «Πρωτοφανής εμπαιγμός-Νιώθουμε πειραματόζωα»

Έντονη είναι η αντίδραση των εμπόρων στην Πάτρα μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην πόλη!
Πάτρα: Οργή στους εμπόρους για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου – «Πρωτοφανής εμπαιγμός-Νιώθουμε πειραματόζωα»

Έντονη είναι η αντίδραση των εμπόρων στην Πάτρα μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην πόλη!

Πάτρα: Το λιανεμπόριο με απόφαση της Κυβέρνησης θα ανοίξει, όμως κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει για τρεις πόλεις. Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια καθημερινότητα με ανοιχτό λιανεμπόριο… και οι αντιδράσεις είναι σφοδρές!

Με απογοήτευση και αγανάκτηση “υποδέχτηκε” ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα 5 Απριλίου στην Αχαΐα – όπως και σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη. Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τονίζει ότι “νιώθουμε πειραματόζωο” και προσθέτει “νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό… Δεν αντέχουμε άλλο”. Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο. Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο lockdown. Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο.»

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέτσας: «Οι λόγοι που δεν ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη»

Πέτσας: Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας εξήγησε τους λόγους που δεν ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

To λιανεμπόριο ανοίγει σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη.

Για το θέμα αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας μίλησε στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι παρά την μερική άρση του lockodwn και τις βαλβίδες αποσυμπίεσης (όρο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση), υπάρχουν κάποιες περιοχές που έχουν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού. «Είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κάτω από μία ίδια ομπρέλα: Αυτή της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Οργή στους εμπόρους για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου – «Πρωτοφανής εμπαιγμός-Νιώθουμε πειραματόζωα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.