γηραιότερη γυναίκα

Η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 115 ετών. Όπως αναφέρει το patrisnews.com η Κατερίνα Καρνάρου γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της. Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελευθέριος Βενιζέλος...

Η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 115 ετών.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com η Κατερίνα Καρνάρου γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της.

Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Ελλάδα, ήταν 8 χρόνων όταν έληξαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ήταν 13 ετών όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ήταν 17 ετών στην Μικρασιατική Καταστροφή , ήταν 39 όταν έφυγαν οι Γερμανοί κατακτητές από τη χώρα μας και 62 όταν έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Η Κατερίνα Καρνάρου έζησε μια υπερπλήρη ζωή από τις αρχές του 1900 έως το 2020 και πέθανε αφού βίωσε και την πανδημία του κορονοϊού τον τελευταίο χρόνο της ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

ΠΑΟΚ: Πάμπλο Γκαρσία για νέος προπονητής!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιθυμεί να πάει τις εκλογές των ομοσπονδιών στην… παρανομία

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime