ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ – Νοσηλεύεται 6χρονος διασωληνωμένος

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ.
Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ – Νοσηλεύεται 6χρονος διασωληνωμένος

Ένα σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα θεατή 6 ετών σκίασε αγώνα καρτ στην Πάτρα, ο οποίος και διακόπηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται του thebest.gr το καρτ χτύπησε σε μπαριέρες και αναποδογύρισε, τραυματίζοντας το παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι.

Επί τόπου ήρθε ασθενοφόρο και ο ανήλικος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Στο Ρίο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του καρτ.

Ο αγώνας προσωρινά διακόπηκε. Οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας.

Από την οργάνωση του αγώνα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ). Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ – Νοσηλεύεται 6χρονος διασωληνωμένος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.