ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο 14χρονη με τραύματα στο κεφάλι από σιδερολοστό

Πολύ περίεργα νέα έρχονται από την Πάτρα, εκεί που μία 14χρονη Ρομά νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, το μικρό κορίτσι οδηγήθηκε αιμόφυρτο στο βράδυ του Σαββάτου στο Κέντρο Υγείας. Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα, αφού το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί με σιδερολοστό στο σαγόνι και με μπουνιές...
Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο 14χρονη με τραύματα στο κεφάλι από σιδερολοστό

Πολύ περίεργα νέα έρχονται από την Πάτρα, εκεί που μία 14χρονη Ρομά νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, το μικρό κορίτσι οδηγήθηκε αιμόφυρτο στο βράδυ του Σαββάτου στο Κέντρο Υγείας.

Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα, αφού το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί με σιδερολοστό στο σαγόνι και με μπουνιές στο υπόλοιπο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται όσοι ήταν σε αναστολή τον Μάιο, πότε όσοι ήταν τον Ιούνιο

Μάλιστα φαίνεται ότι είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο στον καταυλισμό που διαμένει η 14χρονη, με την αστυνομία να έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες.

Για την υπόθεση δύο Ρομά, ένας 30χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να είναι οι δράστες της επίθεσης. Σήμερα το πρωί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο 14χρονη με τραύματα στο κεφάλι από σιδερολοστό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.