ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο

Όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.
Πάτρα: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο

Πάτρα: Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε στο Sportime για το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τα ρίχνει στους γιατρούς για την κεταμίνη. Αυτή τη φορά, ο συνήγορός της, Όθων Παπαδόπουλος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη – βόμβα!

Ο ίδιος λοιπόν ανέφερε πως η θανατηφόρος ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, χορηγήθηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε, υπάρχει καταχωρημένο αρχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός.

«Η νοσηλεύτρια μου είπε πολλά πράγματα που είχαν γίνει στο Ωνάσειο. Ήταν υπεύθυνη για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Μου είπε ότι το παιδί ήταν σε πολύ βαριά κατάσταση. Δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει, αλλά θα κληθεί», πρόσθεσε.

Όλα αυτά τη στιγμή που 9 ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και βάζουν φωτιά στις έρευνες της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.