ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Tα… πέταξε και έτρεχε για να… πανηγυρίσει το αρνητικό rapid test

Στην Πάτρα ένας κάτοικος αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός πως το rapid test του βγήκε αρνητικό με το να τρέχει γυμνός στον δρόμο.
Πάτρα: Tα… πέταξε και έτρεχε για να… πανηγυρίσει το αρνητικό rapid test

Πάτρα: Στην Πάτρα ένας κάτοικος αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός πως το rapid test του βγήκε αρνητικό με το να τρέχει γυμνός στον δρόμο.

Πάτρα: Στην Πάτρα αρκετά υψηλός ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων του Κορονοϊού. Έτσι ένας νεαρός… ενθουσιάστηκε, όταν το rapid test του βγήκε αρνητικό.

Έτσι αποφάσισε να το γιορτάσει με κάπως… τραβηγμένο τρόπο, καθώς έτρεχε γυμνός μέσα στον δρόμο.

Προφανώς η ανησυχία πως είχε κολλήσει τον είχε κυριεύσει και αποφάσισε να πάει στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου διεξάγονται καθημερινά rapid test. Περίμενε στην σειρά του λοιπόν, έκανε την εξέταση και περίμενε για το αποτέλεσμα.

Όταν λοιπόν του είπαν ότι είναι αρνητικό, Έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του και άρχισε να τρέχει στην Ρήγα Φεραίου.

Κάποιοι που τον είδαν έμειναν… άφωνοι και τον επέπληξαν και ο ίδιος τους απάντησε ανάλογα όπως αναφέρει το τοπικό ρεπορτάζ του  thebest.gr,.

Lockdown – Παυλάκης: Ριψοκίνδυνο το άνοιγμα – Ήταν απαραίτητο το κλείσιμο

Παναθηναϊκός: Οι «ταλαιπωρημένοι» χαφ και οι αλλαγές

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Tα… πέταξε και έτρεχε για να… πανηγυρίσει το αρνητικό rapid test», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.