ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Θέλησε να αυτοκτονήσει γιατί του έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο

Μαθητής της Α΄ Λυκείου, όπως οι γονείς του κατήγγειλαν αποπειράθηκε να τερματίσει την ζωή του λόγω μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο.
Πάτρα: Θέλησε να αυτοκτονήσει γιατί του έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο

Δυστυχώς η μάστιγα του μπούλινγκ συνεχίζεται στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στα σχολεία. Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα της Πάτρας, ώρες αγωνίας για το 16χρονο παλικάρι τους ζουν γονείς μια οικογένειας που κατοικεί στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Tότε που οι Nirvana μας είπαν… Nevermind (vids)

Συγκεκριμένα οι οικογένεια κατέφυγε στον εισαγγελέα της Πάτρας και στην συνέχεια στην Ασφάλειας,  καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό του παιδιού της από συμμαθητή τους και την διαδικτυακή διαπόμπευση του μέσω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου, όπως οι γονείς του κατήγγειλαν στη κάμερα της ιστοσελίδας, εξερχόμενοι της Ασφάλειας Πατρών, όπου υπέβαλλαν μήνυση, αποπειράθηκε το βράδυ της Κυριακής να τερματίσει την ζωή του, μη αντέχοντας να αντικρύσει σήμερα το πρωί τους συμμαθητές του, αλλά ευτυχώς το γάβγισμα του σκύλου του κινητοποίησε τον πατέρα του,  που έτρεξε στην ταράτσα, όπου βρήκε το παιδί στο χείλος της, να κοιτά προς το κενό και να κλαίει…

Λίγα λεπτά πριν είχε πει πως πάει μια βόλτα γιατί ένιωθε στρεσαρισμένος ζητώντας από την μητέρα του να τον φιλήσει λέγοντάς της «μπορεί να μην έχεις άλλη φορά την ευκαιρία», κάτι που τους θορύβησε, σε συνδυασμό με την αλλαγή της συμπεριφορά του, τις τελευταίες ημέρες…

Για το περιστατικό νωρίς το πρωί, ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με ψυχολόγο, αφού έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες, εστιάζουν στο να ξεπεράσει το παιδί τους, τα όσα όπως κατήγγειλαν βίωσε περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Πηγή lepantortv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Θέλησε να αυτοκτονήσει γιατί του έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.