ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Τι λένε ότι έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην σπιτονοικοκυρά

Αυτός ήταν ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο.
Πάτρα: Τι λένε ότι έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην σπιτονοικοκυρά

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το έγκλημα στην Πάτρα από τον Θανάση Κατερινόπουλο που εξέφρασε μια ανησυχητική θεωρία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυρά της.

Μετά τις αποκαλύψεις από τον Γρηγόρη Λέων για τον φριχτό θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, μιλώντας στο κανάλι του Star έδωσε μια νέα διάσταση στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου έδιναν κοκτέιλ χυμών στην άτυχη σπιτονοικοκυρά, η οποία είχε πάρει φάρμακα μόνο δυο φορές στο παρελθόν.

Οι συνταγές αυτές μέσα στο 2017 ήταν οι μοναδικές που έχουν εκδοθεί από ιδιώτες ιατρούς και εμφανίζονται εντός του συστήματος ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων.

Αυτό που γεννά ερωτηματικά είναι πως είναι δυνατόν μια γυναίκα που όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι ήταν κατάκοιτη και βαριά άρρωστη δεν έπαιρνε κάποια φάρμακα.

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καλές σχέσεις με την σπιτονοικοκυρά της

Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καλές σχέσεις με την σπιτονοικοκυρά της και αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το το ζευγάρι της πήγαινε διαφορά κοκτέιλ χυμών από το 2017 και μετά τα οποία όμως μπορούσαν να περιέχουν οτιδήποτε άλλο μέσα που θα μπορούσε να της προκαλέσει προβλήματα στην υγεία της.

«Έχει ακουστεί ότι πρέπει να τη χαπακώνανε με ηρεμιστικά τη γυναίκα να είναι σε αδράνεια. Να την κάνουν ό,τι θέλουνε. Είχε ακουστεί ότι σκόπευε να γράψει το σπίτι στη Τζωρτζίνα» αποκάλυψε γειτόνισσα της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Ακόμη αποδεικνύεται πως η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ήταν οικονομικά αδύναμος ασθενής αλλά και ότι δεν είχε χρόνια πάθηση όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Τι λένε ότι έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην σπιτονοικοκυρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.