ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: To αδιαχώρητο στις πλατείες μετά τα μεσάνυχτα – Τσουχτερό πρόστιμο 3.000… σε γαμπρό

Το... αδιαχώρητο, λες και δεν υπάρχει πανδημία επικρατεί στην πόλη, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 12.
Πάτρα: To αδιαχώρητο στις πλατείες μετά τα μεσάνυχτα – Τσουχτερό πρόστιμο 3.000… σε γαμπρό

Πάτρα – Κορονοϊός: Το… έλα να δεις γίνεται, λες και δεν υπάρχει πανδημία επικρατεί στην πόλη της Πάτρας μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης τα μεσάνυχτα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή (10/10) σαββατιάτικη νύχτα στην Πάτρα όπου είχαμε και πάλι εικόνες συνωστισμού σε ανοιχτούς χώρους.

Παρά την προσπάθεια που γίνεται από τους αστυνομικούς, εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώνονται και συνωστίζονται με ένα ποτό στο χέρι αμέσως μόλις κλείσουν τα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Συναγερμός απ’ την Kόλαση» – Τρομοκρατεί τους λαθρομετανάστες στον Έβρο (vid)

Εξάλλου στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων που γίνονται, σε γαμήλιο γλέντι γαμπρός πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σημειώθηκε ακόμη ένα κρούσμα σε γιατρό, στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Συνολικά έχουν νοσήσει πέντε γιατροί από την συγκεκριμένη κλινική. Θετική στον ιό βρέθηκε και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη Θεσσαλονίκη μπήκε λουκέτο σε τρία μαγαζιά που δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σε δύο καταστήματα υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ και λουκέτο 15 ημερών, ενώ στο τρίτο διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε μετά τις 12 το βράδυ και μπήκε λουκέτο για τρεις μέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Από αύριο θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός καθώς η Θεσσαλονίκη είναι στο κίτρινο επίπεδο.

Προβληματισμό προκαλούν στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες στις Αρχές τα φαινόμενα συνωστισμού μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία αρχαίας Αγοράς και στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού.

Πάτρα: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: To αδιαχώρητο στις πλατείες μετά τα μεσάνυχτα – Τσουχτερό πρόστιμο 3.000… σε γαμπρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.