ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το σενάριο ο Μάνος να μην είναι πατέρας των δύο παιδιών

Μια υποψία που μπορεί να αλλάξει πολλά αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα και τον γονιδιακό έλεγχο
Πάτρα: Το σενάριο ο Μάνος να μην είναι πατέρας των δύο παιδιών

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έρχονται στο φως αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, τα οποία φέρουν στο προσκήνιο τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως υποστήριξε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, είπε ότι υπάρχει μια σοβαρή σκέψη και υποψία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης να μην είναι βιολογικός πατέρας της Ίριδας και της Μαλένας. 

Μια υπόθεση, η οποία αν αποδειχθεί ότι έχει βάση, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

Πάτρα: Τα λόγια του Πέτρο Κουσουλού

«Υπάρχει η υποψία ότι δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας και αναφέρομαι στη Μαλένα και την Ίριδα, να μην είναι παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη. Τόσο καιρό υπήρξε ένας γονιδιακός έλεγχος που διήρκεσε πολλούς μήνες.

Τι θα σημαίνει όμως αν αυτή η υποψία έχει βάση; Μάλλον τότε ήταν λίγο άκυρο, το οποίο συνέβαινε, καθώς δεν υπήρχε ένα γονίδιο που να συνέδεε τους δύο θανάτους», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση στην Πάτρα.

«Τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα κληθούν να καταθέσουν. Εκεί που εστιάζουν όμως είναι στο να λάβουν καταθέσεις από γιατρούς».

Στο επίκεντρο των ερευνών πάντως παραμένει η εξιχνίαση του θανάτου της Τζωρτζίνας. Όπως αποκάλυψε καιο ιατροδικαστής, Γρηγόριος Λέων, η 9χρονη Τζωρτζίνα βασανίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, γιατί θεωρεί και η ίδια και ο δικηγόρος της ότι δεν είναι του παρόντος ενώ από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου εκφράζεται η πεποίθηση πως όλα όσα υποψιάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης θα πέσουν στο κενό καθώς δεν ευσταθούν.

Θυμίζουμε πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κόψει κάθε επαφή με την μητέρα των παιδιών του μετά τις αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Το σενάριο ο Μάνος να μην είναι πατέρας των δύο παιδιών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα