ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Τρέχουν οι εξελίξεις – Στα χέρια των Αρχών το tablet μετά την εκταφή της Τζωρτζίνας

Φως στην υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας αναμένεται να ρίξει το τάμπλετ που είναι θαφτεί μαζί με το μικρό κορίτσι.
Πάτρα: Τρέχουν οι εξελίξεις – Στα χέρια των Αρχών το tablet μετά την εκταφή της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των 3 κοριτσιών από την Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παραμένει στο επίκεντρο.

Το πρωί του Σαββάτου, οι Αρχές προχώρησαν στην εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να πάρουν στα χέρια του το tablet που είχε θαφτεί μαζί με το μικρό κορίτσι και το οποίο θεωρούν κομβικό για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το συγκεκριμένο tablet βρισκόταν στο φέρετρο της 9χρονης έπειτα από πρωτοβουλία της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε η εκταφή η οποία και έγινε παρουσία του εισαγγελέα Πρωτοδικών, της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, αλλά και αστυνομικών και συγγενών του μικρού κοριτσιού.

H διαδικασία διήρκησε περισσότερο από μια ώρα και ολοκληρώθηκε στις 08:15 με την Αστυνομία να κρατά πλέον στα χέρια της το tablet για το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμενε να θέλει να θαφτεί.

Πάτρα: Ερευνάται άμεσα το tablet!

Έπειτα από την εκταφή του, το tablet στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μέσα σε αυτό στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της 18ης ανακρίτριας, στο tablet ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες για το πως έφτασε στα χέρια της μητέρας η κεταμίνη, μεγάλη ποσότητα της οποίας χορηγήθηκε στο άτυχο κορίτσι και οδήγησε στον ασφυκτικό θάνατο του.

Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο πίσω από την κεταμίνη που βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου να την βρει με τις υποψίες να μιλούν για κάποιο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο είναι τοξικοεξαρτημένο.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ έδωσε την δική του εκδοχή για την κεταμίνη λέγοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο! Αγγούρια και μελιτζάνες στον Ερντογάν!

Αυτό απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στους επικριτές του για το «Super Mammy»

Αθλητικό παρασκήνιο: Τελειωμένος ο Καρλίτος – Ησυχία με το συμβόλαιο Βαλμπουενά – Ζόρια με Σάστρε στον ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Δέκα παιχνίδια με πολύ υψηλές αποδόσεις για όλο το Σαββατοκύριακο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Τρέχουν οι εξελίξεις – Στα χέρια των Αρχών το tablet μετά την εκταφή της Τζωρτζίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.