ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατρών – Πύργου: Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Μανωλάδα

Άγιο είχαν οι τρεις εμπλεκόμενοι σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκεής, στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με ελαφρά κατάγματα στα κάτω άκρα και πιθανότατα στο θώρακα ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ...
Πατρών – Πύργου: Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Μανωλάδα

Άγιο είχαν οι τρεις εμπλεκόμενοι σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκεής, στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με ελαφρά κατάγματα στα κάτω άκρα και πιθανότατα στο θώρακα ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ με κατεύθυνση την Πάτρα και με κατάγματα στα κάτω άκρα ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ με κατεύθυνση τον Πύργο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Λεχαινών για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών οι οποίοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν αρχικά στο ΚΥ Βάρδας και στη συνέχεια το νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατρών – Πύργου: Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Μανωλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.