ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παυλάκης για Ελλάδα: «Δεν έγινε σκληρό lockdown – Ο ιός έχει… τσαμπουκά»

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης μίλησε για την κατάσταση με τον Κορονοϊό στην Ελλάδα.
Παυλάκης για Ελλάδα: «Δεν έγινε σκληρό lockdown – Ο ιός έχει… τσαμπουκά»

Παυλάκης για Ελλάδα: Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης μίλησε για την κατάσταση με τον Κορονοϊό στην Ελλάδα.

Παυλάκης για Ελλάδα: Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Open αναφέρθηκε στην πορεία του Κορονοϊού στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα τα θετικά κρούσματα του ιού στην χώρα συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Σ’ αυτήν τόνισε πως το Lockdown που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα δεν ήταν όσο λειτουργικό θα έπρεπε οπότε δεν ήταν και λειτουργικό.

Επίσης είπε πως ο ιός έδειξε να έχει… τσαμπουκά με την πορεία του. Τέλος ανέφερε πως η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα, είναι ξεκάθαρη και καλοδεχούμενη.

Ακόμα μίλησε για το εμβόλιο της AstraZeneca, για το οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση.

Ελληνοτουρκικά: Η πολυεθνική άσκηση που «κόβει» τα πόδια των Τούρκων – Η Ελλάδα μαζί άλλες 12 χώρες

Bundesliga: «Μάχες» με διαφορετικούς στόχους σε Φρανκφούρτη και Κολωνία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παυλάκης για Ελλάδα: «Δεν έγινε σκληρό lockdown – Ο ιός έχει… τσαμπουκά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.